v-ukraini-zapustyly-novu-potuzhnu-sverdlovynu-blyzko-400-tys-kub-m-hazu-na-dobu

В Україні запустили нову потужну свердловину: близько 400 тис. куб. м газу на добу

 • 26577 переглядiв

Українська Група Нафтогаз запустила нову свердловину, яка дає 400 000 кубометрів газу на добу, що робить її однією з найпродуктивніших свердловин компанії в цьому році.

В Україні запустили чергову потужну свердловину, яка дає близько 400 тис. куб. м газу на добу, повідомили у середу у Групі Нафтогаз, пише УНН.

Деталі

"Ще близько 400 тис. куб. м на добу. Стільки газу дає нова свердловина, яку запустили наші фахівці з Укргазвидобування. Це вже четверта високодебітна свердловина з початку року, і вона є однією з найпродуктивніших", - повідомили у компанії.

Ідея запуску належить команді розробників Українського науково-дослідного інституту природних газів (УкрНДІгаз). Саме вони, як повідомляється, правильно оцінили залишковий потенціал старого родовища.

Під час бурових робіт фахівці також, як зазначається, встановили добовий рекорд проходки однією бригадою – 905 м за 24 години. "Завдяки ефективній роботі спеціалістів Укрбургазу, свердловину вдалось закінчити на 30% швидше, ніж передбачено проектом – всього за 105 днів", - зазначили у компанії.

Україна проведе стрес-тест для перевірки роботи ГТС без транзиту російського газу - Міненерго21.02.24, 18:28

Популярні

Новини по темі

В ЄС анонсували поступки для фермерів: про що йдеться

 • 26694 переглядiв