v-rayonakh-klischiyivki-na-donechchini-trivayut-vazhki-boyi-genshtab

В районах Кліщіївки на Донеччині тривають важкі бої – Генштаб

 • 607848 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. російські окупанти вели безуспішні наступальні дії в районах Кліщіївки Донецької області. Там тривають важкі бої. Про це повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Кліщіївки Донецької області. Тут тривають важкі бої", - сказав Ковальов.

За його словами, на Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут.

«Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Авдіївки, Мар'їнки, Новомихайлівки Донецької області. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці. Здійснює переміщення підрозділів та військ. Активно застосовує резерви. Також Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках», - розповів Ковальов.

Доповнення

Українські війська мали успіх у напрямку Роботиного на південному фронті.

Українські війська за минулий тиждень звільнили 3 кв. км біля Бахмута, загалом під час наступу площа звільненої навколо міста території сягає 43 кв. км, повідомила у понеділок заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маляр про ситуацію на сході: ворог намагається оточити Авдіївку, взяти під контроль Мар'їнку і повернути Урожайне

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    11 балканських країн погодили декларацію на підтримку України

     • 1009601 переглядiв

    росіяни вбили ще одного жителя Донеччини - ОВА

     • 443995 переглядiв