v-okupovanomu-mariupoli-mozhlyvyi-spalakh-kholery-miskrada

В окупованому Маріуполі можливий спалах холери - міськрада

 • 17360 переглядiв

У водоймах і річках тимчасово окупованого Маріуполя виявлено холероподібний вібріон, що створює потенційну загрозу спалаху холери.

У водоймах, річках тимчасово окупованого Маріуполя виявили холероподібний вібріон. У зоні ризику опинилися річки Кальміус та Кальчик. Про це повідомляє Маріупольська міська рада, пише УНН.

За результатами проведених досліджень на холеру у водоймах, річках та морській воді у межах Маріуполя виявлено наявність холероподібного вібріона. Це виявили спеціалісти росспоживнагляду,

- повідомляють місцеві ресурси.

Деталі

Зазначається, що у зоні ризику опинилися річка Кальміус у районі селища Садки та Пост-мосту і річка Кальчик у районі тубдиспансеру, морський пляж у районі судноремонтного заводу.

За словами місцевих медиків, купатися у цих місцях небезпечно. Повідомляється, що раніше окупанти заборонили купання в Азовському морі. Попри це, вони продовжують забруднювати воду каналізаційними стоками та сміттям.

Нагадаємо

Через забруднення та знищення природної екосистеми російськими окупантами в Маріуполі до берегів знову виносить мертвих дельфінів.

Популярні

Новини по темі

В окупованому Маріуполі можливий спалах холери - міськрада

 • 17360 переглядiв

Ціна біткоїна сьогодні перевищила 63 тис. доларів

 • 12141 переглядiв

ЄС посилює контроль за імпортом меду з листопада 2024 року

 • 16021 переглядiв