usyk-i-fiuri-provedut-bii-revansh-za-try-osnovni-poiasy-v-nadvazhkii-vazi

Усик і Ф'юрі проведуть бій-реванш за три основні пояси в надважкій вазі

 • 19972 переглядiв

Тайсон Ф'юрі має намір провести матч-реванш з Олександром Усиком в жовтні 2023 року за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі після поразки в їх першому бою.

Британський боксер Тайсон Ф'юрі має намір провести реванш з Олександром Усиком після поразки в поєдинку за абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Це підтвердив промоутер Френк Воррен, повідомляє "Суспільне. Спорт", передає УНН.

Деталі

Реванш був узгоджений між Усиком і Ф'юрі в жовтні 2023-го. Він має відбутися восени цього року, вже без титулу IBF на кону.

Незважаючи на слова Ф'юрі після бою, що він не впевнений щодо своїх планів на майбутнє, Воррен переконаний у тому, що реванш відбудеться.

Він відновлюється. (Ф'юрі) налаштований таким чином, що хоче реваншу. Його вже підписано, тож він станеться

заявив Воррен.

Проти Ф'юрі Усик захищатиме новоздобутий пояс WBC, який належав британцеві з початку 2020 року. Титули WBA і WBO він відстоюватиме вже втретє після переходу в надважку категорію.

Пояса IBF, отриманого Усиком у першому поєдинку з Ентоні Джошуа, українця зі свого боку позбавлять - той не встиг провести його своєчасний захист за вимогами організації. За вакантний титул змагатимуться хорват Філіп Хрговіч і британець Даніель Дюбуа.

Доповнення

Досі Усик лише одного разу проводив негайні реванші в професійному боксі - проти Ентоні Джошуа в надважкій вазі. Перший поєдинок 2021 року завершився одноголосним рішенням суддів на користь українця, повторний бій 2022-го - роздільним.

Нагадаємо

 Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113 і 113-114) у першому в історії поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі за епохи чотирьох поясів. Усик захищав чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF і відібрав титул WBC, який належав Ф'юрі.

Науковець пояснив символ на боксерських рукавицях Усика у бою з Ф’юрі20.05.24, 23:47

Популярні

Новини по темі

На фронті за добу відбулося 94 бойові зіткнення – Генштаб

 • 34593 переглядiв

Окупанти обстріляли 11 громад Сумщини

 • 63517 переглядiв

У Києві стартував сезон роботи мото- і велопатрулів поліції

 • 59192 переглядiв