ukrainski-spetspryznachentsi-zakhopyly-vorozhyi-opornyi-punkt-na-panivnii-vysoti

Українські спецпризначенці захопили ворожий опорний пункт на панівній висоті

 • 26923 переглядiв

Підрозділи Сил спеціальних операцій провели операцію "Говерла", зайнявши панівну висоту та захопивши опорний пункт противника на одному з операційних напрямків. Про це повідомили Сили спецоперацій ЗСУ, передає УНН.

На одному з операційних напрямків підрозділи ССО провели складну та ефективну спецоперацію, в результаті якої Сили оборони змогли покращити своє оперативно-тактичне положення

- зазначається в повідомленні.

Деталі

Метою операції було захоплення опорного пункту противника на панівній висоті. Взяти його під контроль підрозділам Сил оборони не вдавалося кілька місяців. Спецопреація проводилася у взаємодії з підрозділами Сил оборони групи ССО.

Під прикриттям засобів вогневої підтримки, РЕБ та БпЛА бійці висунулися для проведення спеціальних дій. Завдяки злагодженій та професійній роботі операторів ССО противник був вибитий з опорного пункту, а двох ворогів було захоплено в полон.

Після проведення зачистки та встановлення повного контролю над опорним пунктом противника на висоту були заведені визначені підрозділи Сил оборони.

росіяни намагаються прорвати оборону в районі Часового Яру - Сухопутні війська08.02.24, 10:02

Популярні

ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

 • 61345 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу

 • 82025 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

 • 43049 переглядiв

Новини по темі