ukraina-poky-ne-znaie-chy-zmozhe-zavdavaty-udariv-po-rf-litakamy-f-16-zelenskyi

Україна поки не знає, чи зможе завдавати ударів по рф літаками F-16 - Зеленський

 • 21296 переглядiв

Зеленський заявив, що Україна отримає винищувачі F-16, в тому числі кілька в цьому році, але не знає, чи будуть введені обмеження на їх використання для нанесення ударів по hосії, хоча він вважає, що застосування Західної зброї на російській території - це лише питання часу.

Станом на сьогодні немає деталей, як Україна зможе використовувати літаки F-16 та зможе наносити ними удари по рф. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції за підсумками саміту Україна – Північна Європа, передає УНН.

Станом на сьогодні я не знаю деталей по тому, яким чином ми зможемо використовувати наші літаки F-16. Хороша новина в тому, що ми матимемо їх і деякі з них ми матимемо цього року. Чи їх достатньо? Ні. Чи буде забагато? Ні. Мені здається, що не так багато, щоб мати паритет у небі з росіянами. Я не знаю, чи будуть обмеження на використання цих літаків над небом росії. Я думаю, що використання будь-якого західного озброєння на території росії, це питання часу. Інакше це розмова не про справедливий мир 

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Данські винищувачі F-16 скоро будуть на шляху до України.

Популярні

Новини по темі

Нічна атака рф на Харків: кількість загиблих зросла до 6

 • 34682 переглядiв