u-sylakh-oborony-pivdnia-sprostuvaly-informatsiiu-pro-urazhennia-velykoho-desantnoho-korablia-v-azovskomu-mori

У Силах оборони Півдня спростували інформацію про ураження великого десантного корабля в Азовському морі

 • 28988 переглядiв

Інформацію про ураження великого десантного корабля російського флоту не підтверджено. В Азовському морі наразі перебуває три великі десантні кораблі рф та три малі ракетні кораблі проєкту "Буян-М". Про це повідомив речник Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Інформація, яка гуляє каналами про ураження великого десантного корабля - цю інформацію ми не підтверджуємо. В Азовському морі є 3 великі десантні кораблі рф і ще 3 малі ракетні кораблі проєкту "Буян-М". Це основна група з 6 кораблів, які здійснили перехід з п.б. новоросійськ, з метою виконання учбово бойових завдань, бо у них розпочався навчальний рік

- сказав Плетенчук.

За його словами, росіяни розраховують, що навчальний процес в Азовському пройде безпечніше, адже сподіваються, що їх захистить Керченський канал та ускладнить роботу дронів. 

"В Чорному морі рф виконує завдання за допомогою підводних човнів. Ця практика для них є постійною. Загалом у азово-чорноморському регіоні перебуває чотири підводних човни, з яких три є носіями крилатих ракет, і два з них періодично виходять у море", - додав він.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що Азовському морі, ймовірно, був атакований один з російських кораблів.

Популярні

Новини по темі

Екснардепа Святаша заочно засудили до 12 років

 • 23570 переглядiв