u-rosii-oholosyly-u-rozshuk-yuliiu-tymoshenko

У Росії оголосили у розшук Юлію Тимошенко

 • 50166 переглядiв

Юлія Тимошенко, український політик і народний депутат, була оголошена Міністерством внутрішніх справ Росії в розшук в Росії за невстановленою статтею Кримінального кодексу.

Українську політикиню та нардепку Юлію Тимошенко оголосили у розшук у Росії. Про це пише російська агенція ТАРС з посиланням на базу Міністерства внутрішніх справ Росії, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що МВС Росії розшукує Тимошенко за статтею Кримінального кодексу. Однак за якою статтею ведеться розшук, у базі не вказується.

Нагадаємо, у травні в Росії оголосили у розшук президента України Володимира Зеленського та його попередника Петра Порошенка. Однак згодом їх картки зникли з бази даних .

Контекст

Крім Зеленського та Порошенка, у розшук у Росії оголосили цілу низку українських чиновників . Серед них командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк , колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман, екс-секретар РНБО Олексій Данилов та інші.

Крім того, у березні суд у Москві заочно заарештував голову СБУ Василя Малюка за нібито вчинення терористичного акту. Його оголосили у федеральний та міжнародний розшук.

МВС рф оголосило у розшук заступника голови ОП Машовця19.05.24, 06:25

Популярні

Новини по темі

У Росії оголосили у розшук Юлію Тимошенко

 • 50166 переглядiв

Генсек ООН не братиме участі в Глобальному саміті миру

 • 38040 переглядiв