u-nimechchyni-19-richnyi-khlopets-vykrav-pasazhyrskyi-avtobus-i-protaranyv-ponad-20-avtomobiliv

У Німеччині 19-річний хлопець викрав пасажирський автобус і протаранив понад 20 автомобілів

 • 14253 переглядiв

На півночі Німеччини молодий хлопець пошкодив понад 20 припаркованих автомобілів під час спроби викрадення пасажирського автобуса. Про це УНН пише з посиланням на Bild.

Деталі

У неділю поблизу міста Ітцехо, розташованого на півночі Німеччини в землі Шлезвіг-Гольдштейн, 19-річний місцевий житель хотів викрасти в припаркований біля депо пасажирський автобус. Однак одразу після того, як автобус рушив, молодий чоловік втратив контроль над керуванням і врізався в автомобілі, що стояли поруч.

Загалом порушник пошкодив понад 20 машин і остаточно застряг на парковці міського суду. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Викрадач розповів поліцейським, що хотів покататися на автобусі і попросив не кваліфікувати його дії як спробу вкрасти міський громадський транспорт.

Додамо

Минулого місяця в Бремені 15-річний підліток відрекомендувався начальнику автопарку стажистом із транспортної компанії, а незабаром сів за кермо автобуса і навіть забрав пасажирів. Невдовзі після цього школяра затримали, проте за кілька днів він повторив спробу сісти за кермо автобуса в Нижній Саксонії. За словами поліцейських, таким чином підліток хотів "реалізувати свій ентузіазм щодо транспортних засобів". 

Нагадаємо

У Дортмунді 13-річний підліток завдав ножові поранення 15-річному українцю. Поліція відкидає версію політичної або етнічної мотивації нападу, кримінальне провадження не відкрито через вік нападника.

В Грузии пьяный мужчина угнал автобус с пассажирами. В 20 метрах его задержала полиция17.12.2022, 14:57 • [views_516855]

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 73313 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 54081 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 57970 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100353 переглядiв

Новини по темі

У кремлі пообіцяли вивчити план перемоги Зеленського

 • 49001 переглядiв

росіяни завдали удару по Краматорську: є загиблий і поранений

 • 28671 переглядiв