u-mariupoli-cherez-dii-okupantiv-peresykhaie-richka-kalchyk

У Маріуполі через дії окупантів пересихає річка Кальчик

 • 24636 переглядiв

Жителі окупованого Маріуполя зафіксували, як річка Кальчик обміліла через те, що окупанти перекрили її і скидали відходи бетонного заводу, що призвело до повного пересихання річки і руйнування місцевої екосистеми.

Жителі окупованого Маріуполя зафіксували на відео, як річка Кальчик обміліла внаслідок дій окупантів, які від минулого року перекривали її і скидали відходи з бетонного заводу. Про це повідомляє Маріупольська міська рада, пише УНН.

Деталі

Мешканці Маріуполя зняли на відео, як річка Кальчик обміліла через дії окупантів, які з минулого року активно її знищують.

"Зокрема, ще у грудні минулого року загарбники побудували перекриття через річку. Через варварські методи будівництва, велика чаcтина Кальчику була просто засипана землею із шлаком. А нещодавно маріупольці у місцевих чатах писали, що до річки скидають відходи з бетонного заводу", - повідомляють у Маріупольській міській раді.

Зараз існує ризик, що Кальчик повністю пересохне, що свідчить про знищення не тільки місцевих будівель, а й усієї екосистеми Приазов'я.

Нагадаємо

Раніше мешканці окупованого Маріуполя скаржились на каналізаційні витоки, які більше місяця потрапляли в Азовське море, а також на екологічні збитки від росіян.

Популярні

Новини по темі

Жінка загинула, впавши в 17-метровий колодязь на Одещині

 • 19854 переглядiв