ukenru
u-kharkovi-politsiya-provela-perevirku-povidomlennya-pro-zakhoplennya-zaruchnikiv

У Харкові поліція провела перевірку повідомлення про захоплення заручників

 • 13857 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Харківська поліція перевірила повідомлення про захоплення заручників, після перевірки за адресою, вказаною у повідомленні, у поліції вказали, що інформація не відповідає дійсності. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП у Харківській області.

"Харківська поліція перевірила повідомлення про захоплення заручників. За словами начальника Київського відділу поліції Сергія Пономарьова, який знаходиться за адресою, вказаною у повідомленні, інформація не відповідає дійсності. Звертаємося до усіх громадян з проханням уважно ставитися до інформації, яку поширюєте", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, за даними поліції, 21 липня вранці у центрі Луцька чоловік із вибухівкою та зброєю захопив автобус із заручниками. Із терористом велись довгі переговори, участь в яких, зокрема, прийняв і президент Зеленський. Пізніше він видалив відео, яке опублікував на вимогу терориста.

Як повідомлялося, правоохоронці в результаті операції затримали Максима Кривоша, який зранку у вівторок в Луцьку захопив автобус з людьми. У СБУ повідомили про звільнення у Луцьку 13 заручників терориста.

Нагадаємо, у Максима Кривоша, який захопив заручників в центрі Луцьку, був при собі пістолет, автомат та бойова граната. Пізніше правоохоронці показали фото цього арсеналу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП