teheran-i-moskva-obhovoryly-podalshu-spivpratsiu-v-usikh-kliuchovykh-haluziakh

Тегеран і москва обговорили подальшу співпрацю "в усіх ключових галузях"

 • 19948 переглядiв

володимир путін і в.о. президента Ірану обговорили співпрацю в ключових сферах; російська сторона також згадала про майбутні президентські вибори в Ірані.

Глава кремля Путін провів телефонну розмову з в.о. президента Ірану, сторони обговорили співробітництво в ключових галузях, зокрема в інфраструктурі та енергетиці. Передає УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Сьогодні проведено телефонну розмову президента рф володимира путіна з виконувачем обов'язків глави виконавчої влади Ісламської Республіки Іран Мохаммадом Мохбером.

Заявлено, що "сторони обговорили питання подальшого взаємовигідного двостороннього співробітництва у всіх ключових сферах". Пресслужба кремля також стверджує, що "особливе задоволення" пов'язане з "взаємодією, що успішно просувається у сфері енергетики та реалізації масштабних інфраструктурних проєктів".

Крім того, у повідомленні кремля йдеться про те, що "російсько-іранські дружні відносини й надалі розвиватимуться по наростаючій", водночас путін побажав народу Ірану успішного проведення майбутніх президентських виборів.

рф и иран планируют подписать договор о "всеобъемлющем сотрудничестве": что известно25.06.2024, 11:48

Популярні

Новини по темі