shri-lanka-vidnovyt-platu-za-vizy-dlia-rosiian-ta-ukraintsiv-i-prypynyt-bezkoshtovne-dovhostrokove-perebuvannia

Шрі-Ланка відновить плату за візи для росіян та українців і припинить безкоштовне довгострокове перебування

 • 26181 переглядiв

Шрі-Ланка припиняє видачу безкоштовних довгострокових віз громадянам росії та України, які прожили в країні більше двох років, і тепер стягуватиме плату в розмірі $50 за 30-денну візу.

Шрі-Ланка припиняє видачу безкоштовних довгострокових віз громадянам росії та України, які проживали там протягом останніх двох років. Як пише Reuters, про це у четвер заявив міністр громадської безпеки Тіран Аллес, передає УНН.

Деталі

З моменту початку повномасштабного російського вторгнення в Україну в лютому 2022 року, Шрі-Ланка дозволяла росіянам і українцям перебувати в країні без оплати за візи. Але тепер плата повертається, і ставка становитиме близько 50 доларів за 30-денну візу.

Ті, хто хоче залишитися, можуть подати заяву на отримання візи. Вони можуть негайно продовжити свої візи і залишитися тут

- сказав Тіран Аллес.

Нагадаємо

Минулого тижня імміграційна влада заявила, що припиняє дію програми безкоштовних довгострокових віз для громадян росії та україни, встановивши 7 березня крайнім терміном для від'їзду тих, хто не має нових віз.

Додамо

За офіційними даними, за останні два роки Шрі-Ланку відвідали понад 280 тисяч росіян і майже 20 тисяч українців. За оцінками туристичного відомства Шрі-Ланки, близько 300-400 росіян і українців перебувають на Шрі-Ланці з лютого 2022 року.

Велика Британія продовжила візи для українців ще на 18 місяців – до вересня 2026 року18.02.24, 21:22

Анастасія Рябоконь

Суспільство

Популярні

Новини по темі

В Україні стартувала посівна

 • 59769 переглядiв