shmyhal-nazvav-nastupnyi-krok-pislia-startu-peremovyn-pro-vstup-do-yes-25-chervnia

Шмигаль назвав наступний крок після старту перемовин про вступ до ЄС 25 червня

 • 30107 переглядiв

25 червня міжурядова конференція Україна-ЄС офіційно покладе початок переговорам про вступ України в ЄС, за якими підуть докладні технічні переговори з різних глав майбутньої угоди.

У вівторок, 25 червня, відбудеться перша міжурядова конференція Україна-ЄС, яка знаменує формальний початок переговорів про вступ України до ЄС. Далі будуть технічні переговори за десятками різних глав майбутньої угоди. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Деталі

"Уже 25 червня ми проведемо міжурядову конференцію Україна-ЄС, яка знаменує формальний початок переговорів про наш вступ. Далі почнемо детальні технічні переговори за десятками різних глав майбутньої угоди", - сказав Шмигаль.

Нагадаємо

Рада ЄС затвердила загальні позиції, зокрема, переговорні рамки для переговорів про вступ з Україною і Молдовою, підготувавши грунт для початку переговорів 25 червня в Люксембурзі.

"Україна повертається до Європи": Зеленський привітав рішення ЄС про переговорну рамку, очікує старту перемовин 25 червня21.06.24, 14:42

Популярні

Новини по темі

Уряд виділяє 1 млрд грн на шкільні автобуси

 • 21585 переглядiв

350 тисяч військовозобов’язаних оновили свої дані в ЦНАПі

 • 14146 переглядiв