ukenru
rozsliduvannyam-smertelnoyi-dtp-u-krivomu-rozi-zaymetsya-uryadova-komisiya

Розслідуванням смертельної ДТП у Кривому Розі займеться урядова комісія

 • 11196 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Розпорядженням Кабінету міністрів України сьогодні створено урядову комісію з технічного розслідування дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Кривому Розі, внаслідок якої загинули дев'ятеро людей. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Щойно, розпорядженням Кабінету міністрів України, було створено урядову комісію з технічного розслідування дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора в місті Кривий Ріг у Дніпропетровській області, до її складу увійшли представники МІУ, ДСБТ, МВС, Нацполіції, МОЗ, Укравтодору та представники місцевих органів влади", - повідомив він.

Лавренюк зазначив, що очолити цю комісію доручено йому.

"У нас є місяць, щоб детально розібратися в причині цієї жахливої аварії, у якій загинуло 9 людей і 25 травмовано, 4 у важкому стані, та зробити відповідні, а можливо і кардинальні висновки", - зазначив урядовець.

Нагадаємо, вранці 17 квітня у Кривому Розі сталася смертельна ДТП за участю автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса. Внаслідок аварії загинули 9 людей.

Як повідомляв УНН, 18 квітня оголосили Днем жалоби за загиблими у ДТП у Кривому Розі.

Українські Національні Новини

Політика