rosiyskiy-natsist-petrovskiy-khoche-povernutisya-do-rf

російский нацист петровський хоче повернутися до рф

 • 633135 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. російський нацист ян петровський (або, як він себе називає воїслав торден), який нараз перебуває у фінській в'язниці повідомив співробітникам консульства рф у Фінляндії, що хоче «якнайшвидше повернутись до росії», повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал мзс рф.

Деталі

28 серпня консульські співробітники посольства росії у Фінляндії у супроводі адвоката відвідали у в'язниці м. Вантаа затриманого фінською стороною російського нациста і бойовика в.і.тордена (я.і.петровського).

Цитата

"Під час зустрічі в.і.торден повідомив, що скарг на умови утримання та обставини затримання не має, висловив побажання щодо свого якнайшвидшого повернення до росії. Відбулося докладне обговорення ситуації, що склалася, і перспектив її вирішення", - йдеться у повідомленні.

У мзс рф додали, що посольство рф підтримує контакт з в.і.торденом і його адвокатом, вживає «всіх можливих заходів для захисту законних інтересів громадянина росії».

Доповнення

Поліція Фінляндії 20 липня заарештувала росіянина яна петровського, що проживає на території країни на підставі посвідки на навчання дружини, під вигаданим ім’ям воїслав торден. Його підозрюють у терористичних злочинах в Україні. Згодом мало бути вирішене питання його екстрадиції, відповідно запиту, до України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арешт російського нациста у Фінляндії: ведеться підготовка до екстрадиції в Україну

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    російский нацист петровський хоче повернутися до рф

     • 633135 переглядiв

    путін пропустить саміт G20 - Індія підтвердила

     • 565066 переглядiв

    В Україну повернули тіла 84 полеглих захисників

     • 1262633 переглядiв

    Вкладникам банку "Конкорд" виплачено вже понад 370 млн грн

     • 1031463 переглядiв

    Колишньому бойовику "днр" не дали втекти у Придністров'я - СБУ

     • 481109 переглядiв