ukenru
rosiyski-viyska-vidstupayuchi-z-pid-kiyeva-grabuyut-budinki-mzs

Російські війська, відступаючи з-під Києва, грабують будинки - МЗС

 • 142598 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Російські окупанти, відступаючи з Київської області, грабують будинки простих людей. Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко у Twitter, пише УНН.

Цитата

"Російські війська, відступаючи з Київської області, зазнавши величезних втрат, грабують будинки простих людей. Електроніка, одяг, взуття, косметика. Це не армія. Це ганьба. Ми ніколи не забудемо і ніколи не пробачимо", - зазначив дипломат.

Раніше

Очільник Державного агентства України з управління зоною відчуження Євген Крамаренко заявив, що російські окупанти перед тим, як покинути Чорнобильську атомну електростанцію, зайнялись мародерством. Загарбники вкрали, зокрема, чайники, кавоварки та комп’ютери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мародерство як похід у супермаркет: дружина окупанта попросила ноутбук і одяг - перехоплення СБУ

Доповнення

29 березня у міноборони росії заявили, що скоротять бойові дії на Київському та Чернігівському напрямках.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що слова про "відхід" військ рф з Київського та Чернігівського напрямків - не відведення, а наслідки роботи українських військових.

За даними Генштабу ЗСУ станом на 6 годину 1 квітня, спостерігається продовження часткового відведення підрозділів російських окупаційних військ з півночі Київської області в бік державного кордону з білоруссю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП