rosiia-navchaie-propahandystiv-z-okupovanykh-terytorii-ukrainy-tsentr-natssprotyvu

росія навчає пропагандистів з окупованих територій України - Центр нацспротиву

 • 16451 переглядiв

Під час форум пропагандистських медіа, який росіяни провели у сочі, окрему увагу вони присвятили "рупорам кремля" на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

ЦНС повідомляє, що на так званому форумі пропагандистських медіа, який пройшов у сочі, "рупорам-путіністам" із тимчасово окупованих регіонів України приділялася особлива увага. Зокрема, кажуть у відомстві, із Луганська майстер-клас із створення потрібної інформації пройшли представники російського медіа-холдингу на території ТОТ Луганщини "луганьмедіа".

Напередодні подібний захід пройшов на тимчасово окупованій Донеччині.  Захід організував фонд розвитку "нових медіа" за підтримки путінського фонду культурних ініціатив. Головна мета фестивалю – навчити своїх рупорів нових методів спотворення правди  та донесення інформації про "перемоги" у "сво", героїзації її учасників

– сказали у ЦНС.

Нагадаємо

На окупованій Луганщині впроваджують нову освітню програму "Луганський характер" для пропаганди серед дітей. Подібні заходи проводяться і в Херсонській області, де в школах відбуваються лекції від російських пропагандистів.

росія змушує школярів на окупованих територіях носити уніформу часів Другої світової - ЦНС07.09.24, 20:55

Популярні

Новини по темі

Окупанти завдали удару по передмістю Харкова - мер Терехов

 • 15740 переглядiв

У Харкові чути вибухи - мер

 • 14630 переглядiв

У Запоріжжі пролунали вибухи

 • 15778 переглядiв

Як правильно вживати антибіотики - відповідь МОЗ

 • 30537 переглядiв