riatuvalnyky-pokazaly-kadry-likvidatsii-naslidkiv-rosiiskoi-ataky-po-kyievu

Рятувальники показали кадри ліквідації наслідків російської атаки по Києву

 • 15233 переглядiв

Оприлюднено фото ліквідації наслідків нічної атаки рф по столиці України. Комбінованим російським ударом балістичними та крилатими ракетами пошкоджено цивільну інфраструктуру у 6 районах міста.

Фахівці надзвичайних служб оприлюднили фото ліквідації наслідків комбінованого удару балістичними та крилатими ракетами по столиці України.

Пише УНН із посиланням на телеграм-канал Міністерства внутрішніх справ України.

Деталі

У ніч на 2 вересня 2024 року війська РФ здійснили масований удар по Києву балістичними та крилатими ракетами. Оприлюднено фото роботи столичних рятувальників по ліквідації наслідків атаки рф по столиці України.

Кадри під час ліквідації наслідків російської атаки. Сьогодні українські діти пішли в школу і прокинулися вони не від будильників, а під звуки тривоги та вибухів. Сьогодні росія в черговий раз тероризувала наші міста. Ми ніколи не пробачимо ворогу такої підлості та цинізму.

- ідеться у дописі. 

Нагадаємо

Внаслідок ракетного удару рф по Києву зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури у 6 районах міста. Постраждали 3 особи, пошкоджено котельню освітнього закладу, житлові будинки та автомобілі.

Перед початком навчального року в Києві пошкоджено вікна двох шкіл у Шевченківському та Святошинському районах через ракетну атаку. Комунальники оперативно ліквідовують пошкодження, навчальний процес у цих школах розпочався.

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    CNN: США арештували літак президента Венесуели Мадуро

     • 11334 переглядiв