rezultat-prezydentskykh-vyboriv-u-ssha-nastupnoho-misiatsia-bude-vyrishalnym-dlia-maibutnoho-ukrainy-zelenskyi

Результат президентських виборів у США наступного місяця буде вирішальним для майбутнього України - Зеленський

 • 8999 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський заявив, що результат президентських виборів у США наступного місяця буде вирішальним для майбутнього України, зазначивши, що не знає, якою буде пропозиція до України після виборів в США, але існує три варіанти шляхів вперед, зокрема підтримка союзників, які побоюються певних ризиків. Про це Зеленський заявив в інтерв’ю The Financial Times, передає УНН.

Деталі

Як заявив Зеленський, результат президентських виборів у США наступного місяця буде вирішальним для майбутнього України, зокрема, і щодо НАТО.

Я не знаю, якою буде пропозиція до нас після виборів в США. Ми бачимо три різні шляхи вперед. Один з них – продовження підтримки, але з союзниками, які все ще побоюються певних ризиків. Залежно від того, хто виграє перегони за Білий дім, ми бачимо два інших шляхи. Чи буде це більш позитивно? Чи менш позитивним? Чесно кажучи, я не знаю. І це дуже чутливо для нашого народу

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що обговорення Плану перемоги схоже на дискусію щодо постачання Україні ракетних комплексів Patriot або винищувачів F-16, коли спочатку союзники відмовлялися, але потім дійшли згоди.

Популярні

Новини по темі