ramshtain-19-umierov-okreslyv-priorytety-syrskyi-vpershe-pryiednavsia-yak-holovnokomanduvach-zsu

"Рамштайн-19": Умєров окреслив пріоритети, Сирський вперше приєднався як Головнокомандувач ЗСУ

 • 23595 переглядiв

Міністр оборони України окреслив пріоритети засідання оборонної контактної групи, зосередившись на збільшенні оборонного виробництва, безпілотниках та технологіях, а також на вирішенні нагальних та довгострокових викликів.

Міністр оборони України Рустем Умєров окреслив пріоритети України на сьогоднішню зустріч Контактної групи з питань оборони України, зауваживши, що бере участь у ній разом з начальником ГУР МОУ Кирилом Будановим та Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським, для якого це перше засідання у форматі "Рамштайн" на новій посаді, пише УНН.

Ми розпочали 19-те засідання Контактної групи з питань оборони України. Познайомив наших партнерів з генерал-полковником Олександром Сирським. Для нього це перша зустріч у форматі "Рамштайн" як Головнокомандувача ЗСУ

- написав Умєров у X.

З його слів, він разом із Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та начальником ГУР МОУ Кирилом Будановим "розраховуємо на результативну зустріч".

Ми зосередимося на збільшенні оборонного виробництва, безпілотників і технологій, а також на підготовці як до довгострокових викликів, так і до вирішення нагальних потреб

- зазначив міністр оборони України.

"Рамштайн-19": голова Пентагону Остін відкрив засідання контактної групи з питань оборони України14.02.24, 16:08

Популярні

Новини по темі