rada-provalyla-vvedennia-shtrafiv-za-porushennia-komendantskoi-hodyny

Рада провалила введення штрафів за порушення комендантської години

 • 66030 переглядiв

Український парламент відхилив законопроект, який передбачав би адміністративні штрафи і затримання за порушення комендантської години під час воєнного стану, не набравши достатньої кількості голосів у другому читанні.

Верховна Рада України відхилила законопроект, який передбачав би штрафи і затримання за порушення комендантської години під час воєнного стану, що не набрало достатньої кількості голосів у повторному другому читанні, повідомив народний депутат Ярослав Железняк у середу, пише УНН.    

Деталі

"Рада провалила повторному другому читанні (законопроект) №10195 - адміністративна відповідальність за порушення громадянами комендантської години. "За" - лише 190. І повернення теж провалили (216). Закон вважається відхиленим повністю", - написав нардеп Железняк у Telegram.

З його слів, відхилений законопроект передбачав адмінвідповідальність за порушення заходів режиму воєнного стану, у тому числі комендантської години у вигляді штрафу. Протоколи повинна була складати поліція, притягувати - суд. Передбачалося надати право органам поліції провадити адміністративне затримання щодо порушників комендантської години.

Зеленський підписав законопроєкт про підвищення штрафів за порушення військового обліку17.05.24, 14:33

Популярні

Новини по темі

Рада схвалила підтримку книгарень і сертифікати на книги

 • 19966 переглядiв

У ЄС схвалили новий режим санкції проти рф - ЗМІ

 • 20058 переглядiв