ukenru
protesti-yevroblyakh-rukh-na-punktakh-propusku-na-volini-chastkovo-vidnovleno

Протести "євроблях": рух на пунктах пропуску на Волині частково відновлено

 • 10780 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. Ситуація на пунктах пропуску Волинської області залишається ускладненою. Станом на сьогоднішній ранок рух на пунктах пропуску "Ягодин" та "Устилуг" частково відновлений. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу патрульної поліції Волинської області.

Так, на пунктах пропуску "Ягодин" та "Устилуг" порушень громадського порядку не виявлено, однак блокування руху транспорту триває.

"Станом на 21 годину 25 листопада вони (протестувальники – ред.) ще пропускали автобуси, однак вночі рух був заблокований. Станом на ранок 26 листопада рух частково відновлений, громадяни об’їжджають місце протесту прилеглими дорогами", – йдеться в повідомленні.

В Ягодині перебувають приблизно 500 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протести "євробляхарів": ставки розмитнення та штрафи, проти яких виступають мітингарі

"Наразі можливе знову блокування руху автомобілів, а також збільшення кількості протестувальників. Учасники акції продовжують звозити шини. Заблоковано кілька сотень метрів автодороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин", – проінформував інспектор Олександр Муравчук.

Також протестувальники продовжують блокувати рух на посту в Устилузі. Тут перебувають приблизно 200 осіб. Уночі ця кількість зменшилась, але зараз люди знову з'їжджаються. Порушень громадського порядку не зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черги на кордонах: авто на “євробляхах” не розмитнюють через відсутність відповідних фахівців

Як повідомили у прес-центрі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, станом на 9:00 у чергах на пункті пропуску "Устилуг" стоять 60 автомобілів, "Грушів" – 100 автомобілів, "Шегині" – 120, "Ужгород" – 30, "Вилок" – 10.

Нагадаємо, вчора власники "євроблях" почали перекривати пропускні пункти на кордоні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП