proizd-lyshe-dlia-lehkovoho-transportu-patrulni-poperedyly-pro-obmezhennia-rukhu-cherez-dniprohes

Проїзд лише для легкового транспорту: патрульні попередили про обмеження руху через ДніпроГЕС

 • 35263 переглядiв

Після російського ракетного удару 1 червня рух по греблі Дніпровської гідроелектростанції було відновлено в обмеженому режимі з обмеженнями по вазі і швидкості транспортних засобів.

Після ракетного удару рф, який відбувся 1 червня, рух греблею Дніпровської ГЕС відновлено в обмеженому режимі. Про це попередили у Патрульній поліції запорізької області, передає УНН.

Деталі 

Рух греблею Дніпровської ГЕС відновлено для легкового транспорту та маршрутних таксі.  Будьте уважні, рух здійснюватиметься по одній смузі в кожному напрямку зі швидкісним обмеженням 30 км/год

- попередили патрульні. 

Правоохоронці підкреслили, що великоваговим транспортним засобам, вага яких перевищує 3,5 тонни - рух греблею заборонено. Патрульні забезпечуватимуть регулювання дорожнього руху.

Рух вантажних транспортних засобів здійснюється через острів Хортиця Вантовим, Арковим та мостом імені Преображенського

- нагадали у Патрульній поліції.

Доповнення

Раніше УНН писав, що у за чотири дні після російського ракетного удару, у Запоріжжі вдалось відновити дорожній рух греблею ДніпроГЕС.

Нагадаємо

У суботу, 1 червня, голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що ДніпроГЕС знаходиться в критичному стані. За його словами, на той момент навіть не йшлося про вироблення електроенергії.

Популярні

Новини по темі

В Україні стартував нацвідбір на Дитяче Євробачення-2024

 • 111194 переглядiв