prohramu-keshbeku-kupui-ukrainske-planuietsia-zapustyty-na-pochatku-veresnia-svyrydenko

Програму кешбеку "Купуй українське" планується запустити на початку вересня - Свириденко

 • 101217 переглядiв

Програми українського кешбеку "Купуй українське" планують запустити на початку вересня. Зараз йде робота над нормативним документом. Про це під час години запитань до уряду заявила перша віцепрем’єр-міністр – міністр економіки України Юлія Свириденко, передає УНН.

Деталі

Що стосується кешбеку. Ви знаєте, що у нас запрацював кешбек для сільгосптехніки. І попередні роки, коли ця програма працювала, вдвічі збільшилося техніки українського виробництва. У нас є ідея запровадження кешбеку на українські товари. Ми його опрацьовуємо. Зараз працюємо над якраз нормативним документом, який, я сподіваюся, що впродовж місяця, може з яким ми вийдемо, з фіналізованою редакцією. Тому я думаю, що у вас буде можливість долучитися до обговорення основних параметрів цієї програми, запуск якої, я думаю, що відбудеться з початку вересня

- сказала Свириденко. 

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів розробити практичні кроки для підтримки українських підприємств, серед них - розробка програми українського кешбеку "Купуй українське".

Популярні

Новини по темі

Ще сімох дітей врятували з окупації на Херсонщині

 • 18997 переглядiв

Серія вибухів пролунала у Харкові: ймовірно, за межами міста

 • 15594 переглядiв