ukenru
prezydentka-hruzii-prokomentuvala-mozhlyve-pomyluvannia-saakashvili

Президентка Грузії прокоментувала можливе помилування Саакашвілі

 • 30344 переглядiв

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що рішення про помилування ув'язненого експрезидента Міхеїла Саакашвілі є виключно її моральною відповідальністю.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі прокоментувала можливе помилування ув'язненого експрезидента Міхеїла Саакашвілі та назвала це "власною моральною відповідальністю". Про це повідомляє "Ехо Кавказу", пише УНН.

Деталі

За словами Саломі Зурабішвілі, рішення про те, помилувати ув'язненого експрезидент чи ні, є її моральною відповідальністю, і ніхто не може вплинути на це.

Вільні та чесні вибори не залежать від того, де буде Саакашвілі. Він не ув'язнений політичний опонент, він не навальний. Він колишній президент, у якого за його правління було багато всього, що я навіть не знаю, як назвати,

- сказала вона.

Зурабішвілі також зауважила, що "з точки зору репутації" було б набагато краще, якби Саакашвілі знаходився десь в іншому місці.

Нагадаємо

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає, що його життю у в'язниці загрожує небезпека, і порівнює себе з убитим "критиком кремля" олексієм навальним.