prezydent-iranu-potrapyv-u-avariiu-na-helikopteri

Президент Ірану потрапив у аварію на гелікоптері

 • 39233 переглядiв

Гелікоптер президента Ірану зникає в тумані під час польоту конвою, рятувальні команди шукають тих, хто вижив.

Два гелікоптери з міністрами президентської колони Ірану приземлились успішно, а третій з президентом зник у тумані. Рятувальні служби шукають зниклий гелікоптер, є звіти про зв'язок з деякими особами на борту, що свідчить про можливу відсутність жертв.

Пише УНН з посиланням на Tasnim news.

Президентська колона складалася з трьох гелікоптерів. Два з них, на борту яких перебували міністри та чиновники, успішно приземлились.

На борту третього гелікоптера, разом з президентом, летіли міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амірабдоллахян та аятола Мохаммад Алі Аль-е-Хашем, лідер п'ятничної молитви в Тебрізі.

Рятувальні групи Червоного Півмісяця Ірану, військові та поліція були направлені в район для пошуків зниклого гелікоптера. За словами місцевих жителів, пошук ускладнюється туманами в цьому районі.

Є інформація, що деякі особи з оточення президента встановили зв'язок із командним центром, що дає надію на відсутність жертв у результаті аварії.

Нагадаємо

Після успішного перехоплення масованої ракетної атаки Ірану кілька країн висловили зацікавленість в ізраїльській системі протиракетної оборони "Arrow" через її продемонстровану ефективність.

США та Іран провели непрямі переговори19.05.24, 16:49

Популярні

Новини по темі

Президент Ірану потрапив у аварію на гелікоптері

 • 39233 переглядiв

США та Іран провели непрямі переговори

 • 37262 переглядiв

На тимчасово окупованих територіях дефіцит медикаментів

 • 27886 переглядiв