pobili-ta-nezakonno-utrimuvali-cholovika-dvom-pratsivnikam-sambirskogo-viyskkomatu-povidomili-pro-pidozru

Побили та незаконно утримували чоловіка: двом працівникам Самбірського військкомату повідомили про підозру

 • 148404 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Двом працівникам ТЦК Самбору, яких затримали за підозрою у побитті чоловіка та незаконному утриманні його у приміщенні військкомату, повідомили про підозру, передає УНН із посиланням на ДБР.

Цитата

“Працівники ДБР повідомили про підозру заступнику начальника одного з відділів Самбірського районного ТЦК та СП, а також військовослужбовцю-водію цього відділу", - йдеться у повідомлені.

Доповнення

Раніше повідомлялось, що до кінця дня двом працівникам військкомату Самбору, яких затримали за підозрою у побитті чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату, можуть оголосити про підозру. Для них проситимуть застосувати запобіжний захід у вигляді арешту. 

Нагадаємо

В одному з телеграм-каналів з’явилося відео, на якому двоє військових знущаються з чоловіка і погрожують йому зброєю. ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом знущань у військкоматі Самбору Львівської області. 

Згодом працівники ДБР затримали заступника начальника одного з відділів Самбірського районного Територіального центру комплектування та соцпідтримки та військовослужбовця-водія цього відділу, причетних до побиття чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі