pislia-vyroku-trampu-dovelosia-proity-dopyt-u-sluzhbi-umovno-dostrokovoho-zvilnennia

Після вироку Трампу довелося пройти допит у службі умовно-дострокового звільнення

 • 17462 переглядiв

Дональд Трамп був допитаний представниками служби пробації Нью-Йорка перед винесенням йому вироку за приховування грошових виплат порноактрисі Стормі Деніелс.

Дональд Трамп пройшов співбесіду з представниками служби пробації Нью-Йорка напередодні винесення йому наступного місяця вироку за приховування таємних грошових виплат порноактрисі Стормі Деніелс. Пише УНН із посиланням на Voice of America

Деталі

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп, після винесення обвинувального вироку у так званій справі про "гроші за мовчання", відповів на запитання офіцера з пробації. Допит відбувся в понеділок (за місцевим часом) в режимі відеозв'язку, повідомляють американські ЗМІ з посиланням на анонімне джерело.

Довідка

Пробаційні інтерв'ю зазвичай охоплює запитання про кримінальне минуле, сімейне та робоче становище, психічне і фізичне здоров'я підсудного. Після цього судді надсилають звіт, який передує винесенню вироку.

Нагадаємо

Наприкінці травня суд присяжних визнав Трампа винним за всіма 34 пунктами обвинувачення у справі про приховування виплат "хабарів" порноактрисі. Це перший випадок в історії США, коли колишнього президента визнали винним у кримінальному злочині.

Трамп домагається скасування заборони на виступи, накладеної судом у справі про "приховані гроші"05.06.24, 15:22

Популярні

Новини по темі