piatero-zahyblykh-ta-20-poranenykh-naslidky-masovanykh-obstriliv-donechchyny

П’ятеро загиблих та 20 поранених - наслідки масованих обстрілів рф Донеччини

 • 21747 переглядiв

27 червня російські війська вбили 5 мирних жителів і поранили ще 20 в результаті масованого обстрілу населених пунктів у Донецькій області України.

Внаслідок масованих обстрилів російських військ по населених пунктах Донецької області 27  червня загинули 5 мирних жителів, ще 20 отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

За 27 червня росіяни вбили 5 жителів Донеччини: 2 у Кураховому, 1 у Торецьку, Ясеноврму і Сіверську. Ще 20 людей в області за добу дістали поранення.

- написав Філашкін у Telegram.

Як підкреслив очільник ОВА, з початку повномасштабного вторгнення на Донеччині через обстріли окупантів загинули 2029 людей, ще 5175 травмувались. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Доповнення

Російські війська 27 червня вдарили по населених пунктах Гірник та Нью-Йорк Донецької області, унаслідок чого троє людей отримали поранення.

Крім того у Донецькій області  ворог обстріляв Торецьк та Ясенове Покровської громади, скинули авіабомбу на Селидове, було відомо про загиблу людину та 7 поранених, серед них – діти.

Популярні

Новини по темі

Біля берегів Перу стався землетрус магнітудою 7,2

 • 16852 переглядiв

Фон дер Ляєн, Кошта та Каллас отримали найвищі посади в ЄС

 • 16618 переглядiв

Переважно суха погода та до 31°: прогноз на сьогодні

 • 13411 переглядiв

Ракетні атаки на Миколаївщині: 3 людей отримали поранення

 • 24536 переглядiв