peredvyborcha-kampaniia-tramp-prymiriav-rol-kukharia-mcdonalds

Передвиборча кампанія: Трамп приміряв роль кухаря McDonald's

 • 14308 переглядiв

Трамп спробував себе у ролі кухаря McDonald's. Про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

Колишній президент США Дональд Трамп активно залучає популярну мережу швидкого харчування McDonald's у свою передвиборчу кампанію. Під час недільного візиту до Пенсільванії він зайшов у заклад, де вирішив приміряти фартух замість піджака та став працювати. Трамп роздавав їжу клієнтам через вікно, заявляючи, що сам приготував страви і що все залежить від нього.

Цей візит став частиною його кампанії, в якій він намагається поставити під сумнів біографічні факти віце-президента Камали Гарріс, яка раніше згадувала про свою роботу в McDonald's. Трамп регулярно висловлює сумніви щодо правдивості її історії, стверджуючи, що вона вигадала факти.

Під час спілкування з власником ресторану Трамп зазначив, що завжди мріяв попрацювати в McDonald's, але не мав такої можливості. В його коментарях відчувається намагання створити контраст між ним і Гарріс.

Віце-президент переважно ігнорує заяви Трампа і не надає коментарів щодо його звинувачень. Її кампанія також утрималася від відповіді на запити щодо підтвердження її попередньої роботи в McDonald's.

Опитування: Трамп незначно випереджає Гарріс у достроковому голосуванні у "хитких" штатах15.10.24, 12:06

Популярні

Новини по темі

Передвиборча кампанія: Трамп приміряв роль кухаря McDonald's

 • 14308 переглядiв

Референдум у Молдові: 53,52% проголосували проти членства в ЄС

 • 14847 переглядiв

На Кубі новий збій в електромережі через ураган "Оскар"

 • 14908 переглядiв