pavliuk-shchodo-sytuatsii-bilia-chasovoho-yaru-robymo-vse-mozhlyve-shchob-zupynyty-rosiiskyi-plan

Павлюк щодо ситуації біля Часового Яру: "Робимо все можливе, щоб зупинити російський план"

 • 18266 переглядiв

Українські війська роблять все можливе, щоб зупинити наступ росіян на Часів Яр у Донецькій області, але ворог має значну перевагу в артилерії та авіації.

Сили оборони роблять все можливе, щоб зупинити наступ російських військ на Часів Яр Донецької області, але у ворога там значні переваги в артилерії та повітрі,  заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк в інтерв'ю The Times, передає УНН

російське воєнне керівництво поставило задачу своїм військам захопити Часів Яр Донецької області до 9 травня

Однак Павлюк упевнений, що цього не повинно статися, але визнає, що зимова затримка з виділенням американської допомоги Україні на суму 60 мільярдів доларів, тяжко позначилася на ЗСУ, що відчувають нестачу боєприпасів.

"Ми робимо все можливе, щоб зупинити російський план із захоплення Часова Яру до 9 травня.  Але у росіян там перевага в артилерії десять до одного і повна перевага в повітрі", - сказав він.

Доповнення 

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин 3 квітня заявив, що ворог не полишає спроб захопити Часів Яр на Донеччині, намагаючись обійти місто через населені пункти Богданівка та Іванівське, щоб взяти його в лещата. Ворог на цьому напрямку проводить так звані м’ясні штурми, але ситуація контролюється Силами оборони. 

Популярні

Новини по темі