ukenru
parubiy-zavtra-zustrinetsya-z-gensekom-nato

Парубій завтра зустрінеться з Генсеком НАТО

 • 8053 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. У вівторок 27 листопада Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг проведе зустріч з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм. Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою НАТО, передає УНН.

“У вівторок, 27 листопада 2018 року, Генеральний секретар НАТО пан Йєнс Столтенберг зустрінеться з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм в штаб-квартирі НАТО”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні у Брюсселі відбулось екстрене засідання Комісії Україна-НАТО через агресію Росії в Азовському морі.

Як повідомляв УНН, у МЗС України заявили про збройний напад та захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" та буксира "Яни Капу", які здійснювали морський перехід з порту Одеса до порту Маріуполь, а також поранення та захоплення у полон членів їхніх екіпажів і висловили з приводу цього категоричний протест Російській Федерації, вказавши, що це є черговим актом збройної агресії РФ проти України. Українська сторона заявляла про шістьох поранених військових, двоє з яких - тяжко.

У ніч з 25 на 26 листопада було екстрено скликано засідання РНБО, на якому у зв'язку з ескалацією в Азовському морі було запропоновано ввести воєнний стан на два місяці.

ВР розгляне рішення про запровадження воєнного стану на позачерговому засіданні у понеділок, 26 листопада, яке скликано на 16:00.

Збройні сили України привели в повну боєготовність.

Через ескалацію в Азовському морі також закликали провести екстренне засідання Радбезу ООН.

Українські Національні Новини

Політика