partizani-znischili-peredviborchiy-shtab-edinoy-rossii-v-noviy-kakhovtsi

Партизани знищили передвиборчий штаб "единой россии" в Новій Каховці

 • 478728 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Вчора у вечорі агент військового руху українців і кримських татар "АТЕШ" знищив штаб "единой россии" в тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині, передає УНН з посиланням на Telegram руху.

Деталі

29 серпня о 21:00 агент руху "АТЕШ" підірвав передвиборчий штаб "єдиної росії" в Новій Каховці за адресою вулиця Першотравнева, 14. Також було знищено 3 військовослужбовців вс рф, які відповідали за охорону цього об'єкта.

Через пожежу, що виникла внаслідок підриву, згоріла вся документація, яку окупанти завезли до виборів, призначених на 8-10 вересня.

"Ми не потерпимо рашистських псевдовиборів на нашій території! "АТЕШ" продовжить боротьбу, доки останній окупант не покине територію України", - підсумовано в повідомленні руху.

Доповнення

російські окупанти планують провести фальсифіковані вибори на тимчасово захоплених українських територіях у вересні. Оскільки місцеве населення не підтримує російську окупацію, ворог планує провести вибори у три дні, щоб приховати відсутність явки на дільниці.

В одному з тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області окупаційна влада планує провести так звані «вибори» у змішаному форматі: показове голосування на дільницях та обхід квартир і будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партизанський рух "Атеш" назвав виконавців підриву Каховської ГЕС

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вночі обстріляли Сумщину: загинула літня жінка

     • 425535 переглядiв

    В Криму пролунали потужні вибухи

     • 1018169 переглядiв