okupanty-boiatsia-zalyshatysia-v-mariupoli-cherez-zahrozu-ataky-vnochi-velyka-kilkist-viiskovoi-tekhniky-zalyshaie-misto-partyzany

Окупанти бояться залишатися в Маріуполі через загрозу атаки: вночі велика кількість військової техніки залишає місто - партизани

 • 34366 переглядiв

Через можливі обстріли російські військовослужбовці в окупованому Маріуполі постійно змінюють місця дислокації. Партизани зафіксували, що ввечері величезна кількість військової техніки залишає Маріуполь, що говорить про страх окупантів ночувати у місті.

В окупованому Маріуполі через можливі атаки ATACMS військовослужбовці росії постійно змінюють місце дислокації, передає УНН із посиланням на "АТЕШ".

"Агенти "АТЕШ" спільно з "Маріуполь.Спротив" посилили свою партизанську діяльність у місті та ретельно відстежують будь-яку військову активність росії. Повідомляють, що через можливі атаки ATACMS військовослужбовці росії постійно змінюють місце дислокації", - йдеться у повідомленні.

росіяни укріплюють трасу Маріуполь-Донецьк для логістичного забезпечення фронту - Андрющенко15.06.24, 12:28

Крім того, партизани зафіксували, що ввечері величезна кількість військової техніки залишає Маріуполь, що говорить про страх окупантів ночувати у місті.

Популярні

Новини по темі

Президент Словаччини Пеллегріні обіцяє відвідати Україну

 • 66196 переглядiв

ВРП схвалила рішення про звільнення судді Князєва

 • 12515 переглядiв

Румунія - Україна: стали відомі стартові склади команд

 • 13326 переглядiв