okupanti-mozhut-vdariti-po-kiyevu-raketami-s-300-povitryani-sili

Окупанти можуть вдарити по Києву ракетами С-300 – Повітряні Сили

 • 509912 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Російські окупанти можуть вдарити по Києву ракетами С-300. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

Цитата

“Такі атаки, як була в Києві, це не є новина для України. В Києві вона була, фактично, вперше. Але маємо такі приклади, як Харків, Дніпро, Миколаїв, та інші області, де ворог доволі довгий час застосовує ракети С-300 для завдання ударів по мирних мешканцях, по об’єктах критичної інфраструктури, які він намагається знищити, але частіше страждають люди. Тому що ракети летять з великої відстані, близько 150 км, і таким чином влучають. Тому що чим більше дальність, тим більша неточність. Такий принцип вони застосували по Києву. Тобто, та сама ракетна зенітна установка могла бути заздалегідь підтягнута до кордону з півночі країни”, – сказав він, коментуючи ранкову атаку на Київ 14 січня.

Доповнення

Минулої доби російські окупанти обстріляли столицю.

Мер Києва Кличко у Telegram повідомив, що вибухи у Києві пролунали у Дніпровському районі.

Також після атаки ворога на столицю сталася пожежа у Голосіївському районі столиці.

У Київській міській військовій адміністрації розповіли про наслідки ракетної атаки на Київ, вказавши зокрема, що влучання в об’єкт інфраструктури було без критичних руйнувань та загоряння.

Як повідомили у Повітряних силах, столицю України атаковано з північного напрямку зенітними керованими ракети ЗРК С-400/С-300, які летіли по балістичній траєкторії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Посол України: німецька зброя "необхідна для виживання"

     • 373134 переглядiв