novyi-zvit-pro-zhorstoki-seksualni-zlochyny-skoieni-khamas-pid-chas-napadu-na-izrail-mistyt-tryvozhni-podrobytsi

Новий звіт про жорстокі сексуальні злочини, скоєні ХАМАС під час нападу на Ізраїль, містить тривожні подробиці

 • 23995 переглядiв

Згідно з новим звітом, під час жовтневого нападу на Ізраїль ХАМАС здійснив кілька сексуальних нападів, зґвалтувань та інших жорстоких актів.

Згідно з новим звітом, терористична атака ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня призвела до серйозних і систематичних сексуальних злочинів. Ізраїльська асоціація кризових центрів для жертв зґвалтувань (ARCCI) очікують конкретну позицію від міжнародних організацій, передає УНН.

Деталі

У звіті йдеться, що під час терористичної атаки ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня, кількома учасниками були скоєні сексуальні напади і зґвалтування, а також садистські дії жорстокого і демонстративного характеру.

Більшість жертв були вбиті під час або після зґвалтування. Жертвами сексуального насильства ставали, зокрема, жінки, а також діти і чоловіки.

Сексуальні напади в основному відбувалися на музичному фестивалі Nova в Реймі, в містах, що зазнали нападів, на військових базах на кордоні Сектору Газа, а також у полоні заручників.

Звіт, який був представлений керівництву ООН, не залишає місця для заперечення або ігнорування

- наголосив голова ARCCI Оріт Суліцеану.

Ми очікуємо, що міжнародні організації займуть чітку позицію

- додав він.

Нагадаємо

Ізраїль погрожує наземною операцією в Рафаху до початку Рамадану, якщо ХАМАС не звільнить заручників.

Ізраїль оголосив президента Бразилії Луїса Інасіу Лулу да Сілву персоною нон грата. Це сталося через порівняння війни проти ХАМАС з Голокостом, яке навів бразильський лідер. 

Глава МАГАТЕ: Іран продовжує збагачувати уран20.02.24, 00:53

Популярні

Новини по темі