novyi-prezydent-slovachchyny-vpershe-zustrivsia-iz-zelenskym-pro-shcho-hovoryly

Новий президент Словаччини вперше зустрівся із Зеленським: про що говорили

 • 26173 переглядiв

Новий президент Словаччини Петер Пеллегріні зустрівся з українським лідером Володимиром Зеленським на полях саміту ЄС у Брюсселі, обговоривши свої плани візиту в Україну та запевнивши Зеленського у підтримці Словаччиною швидкого і справедливого миру для Києва.

Новообраний президент Словаччини Петер Пеллегріні, який лише цього місяця вступив на посаду, зустрівся з українським лідером Володимиром Зеленським. Про це пише УНН з посиланням на допис Пеллегріні.

Деталі

Зустріч відбулась на полях саміту Європейського Союзу в Брюсселі. За словами Пеллегріні,  він із Зеленським провів "плідну добросусідську дискусію", під час якої згадали нещодавнє спільне засідання урядів України та Словаччини.

Обговорили мої плани щодо повноцінного візиту в Україну. Я запевнив свого українського колегу, що Словаччина бажає швидкого і справедливого миру для України

- розповів словацький президент. 

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський зустрінеться з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у штаб-квартирі Альянсу в Брюсселі. Зустріч відбудеться за "закритими дверима".

Перед самітом НАТО: Зеленський відвідає Варшаву для зустрічі з Туском27.06.24, 17:42

Популярні

Новини по темі