nova-seriia-vybukhiv-u-livani-zmi-povidomliaiut-pro-14-zahyblykh-ta-sotni-poranenykh

Нова серія вибухів у Лівані: ЗМІ повідомляють про 14 загиблих та сотні поранених

 • 28904 переглядiв

Через двадцять чотири години після загадкових вибухів, які одночасно торкнулися тисяч пейджерів, Ліван пережив другу хвилю вибухів. Як повідомляє Al Hadath, у лікарнях зареєстровано 14 смертей внаслідок цих вибухів у районі Бекаа та сотні поранених, передає УНН.

Додамо

За даними ЗМІ, що стосується характеру вибухів, джерело в безпеці повідомило, що пристрої зв'язку, що вибухнули, являли собою портативні радіоприймачі і відрізнялися від пейджерів.

Співрозмовник також додав, що "Хезболла" придбала ці портативні рації 5 місяців тому, майже одночасно із закупівлею пейджерів.

У свою чергу, інформовані джерела ЗМІ повідомили, що Ізраїль нібито підірвав тисячі рацій (і радіоприймачів), які використовуються членами "Хезболли" у другій хвилі своєї розвідувальної операції, згідно з повідомленням Axios.

З іншого боку, у суперечливих повідомленнях вказувалося, що вибухи торкнулися технічного обладнання, не пов'язаного зі зв'язком.

Через день після масових вибухів пейджерів у Лівані пролунала нова серія вибухів – здетонували радіостанції18.09.24, 17:46

Антоніна Туманова

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

Reuters: Німеччина призупинила експорт зброї до Ізраїлю

 • 21252 переглядiв