ne-lyshe-sanktsii-ale-y-zruchni-mekhanizmy-u-minoborony-prokomentuvaly-zakonoproekt-pro-mobilizatsiiu

Не лише санкції, але й зручні механізми: у Міноборони прокоментували законопроект про мобілізацію

 • 73701 переглядiв

Начальник управління преси та інформації Міністерства оборони заявив, що новий законопроект про мобілізацію містить зручні механізми на додаток до санкцій, щоб краще забезпечити визначеність і стратегічну перевагу для Збройних сил України.

В новому проєкті про мобілізацію є не лише санкції, але й зручні механізми. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив начальник Управління преси та інформації Міноборони Павлюк, передає УНН.

За словами начальника Управління преси та інформації Міноборони, обмеження дозволять краще забезпечити визначеність. І саме така визначеність може надати стратегічну перевагу ЗСУ у війні.

"Військовослужбовець має певний термін, коли він відслужить і далі термін, коли він не служить. Для того, щоб здобути цю стратегічну перевагу треба не просто зрозуміти через скільки місяців кого відпустити - треба зрозуміти, як забезпечити поповнення війська за цей термін. Всі одразу говорять про санкції, це всіх найбільше тригерить. Але давайте почнемо зі зручності - значно зручніше оновити дані в електронному кабінеті, ніж йти в ТЦК та СП", - додав Ілларіон Павлюк.

Кабмін подав до Ради оновлений законопроект про мобілізацію30.01.24, 20:46

Популярні

Новини по темі