na-sumshchyni-vnochi-znyshchyly-shakhed-cherez-rosiiskyi-obstril-ye-zahyblyi-ta-poranenyi-ova

На Сумщині вночі знищили "шахед", через російський обстріл є загиблий та поранений - ОВА

 • 30407 переглядiв

Російські війська обстріляли кілька населених пунктів у Сумській області, в результаті чого 1 житель загинув і ще один отримав поранення, а протиповітряна оборона області вночі знищила ворожий ударний безпілотник "шахед".

Російські війська минулої доби обстріляли кілька населених пунктів у Сумській області, у результаті чого 1 житель загинув і ще один отримав поранення, вночі протиповітряна оборона знищила в області ворожий ударний дрон типу Shahed, повідомили у Сумській ОВА у вівторок, пише УНН.

Деталі

"У небі над Сумщиною в ніч на 27 лютого Силами протиповітряної оборони області було знищено 1 ворожий БПЛА типу "шахед", - повідомили в ОВА у Telegram.

Як вказано, 26 лютого протягом дня росіяни здійснили 55 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 296 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Миропільська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Дружбівська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська, Свеська, Зноб-Новгородська громади, зокрема, деякі і FPV-дронами.

У Білопільській громаді, як повідомляється, внаслідок обстрілу 1 місцевий житель загинув, один поранений (доставлено до лікарні), зруйновано 4 приватні житлові будинки, пошкоджено гараж, трактор.

Уночі та зранку росіяни, за даними ОВА, здійснили 7 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 18 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Юнаківська, Есманьська, Середино-Будська громади:

▪️ Середино-Будська громада: ворог бив з мінометів (5 вибухів). Окрім того, відбулося скидання 2 КАБ (2 вибухи).

▪️ Юнаківська громада: зафіксовано атаку 4 КАБ (4 вибухи).

▪️ Есманьська громада: здійснено обстріл зі стрілецької зброї.

▪️ Білопільська громада: 5 мін скинули росіяни на територію громади.

Українська ППО знищила 11 із 13 шахедів та дві авіаційні ракети27.02.24, 07:41

Популярні

Новини по темі

У Нігерії відбувся показ фільму "20 днів у Маріуполі"

 • 26989 переглядiв

Дрон росіян під час атаки залетів на територію Молдови

 • 120171 переглядiв

Ще плюс 850 окупантів: Генштаб оновив дані про втрати ворога

 • 108976 переглядiв

На Дніпропетровщині росіяни обстріляли ліцей

 • 31252 переглядiв