na-polskomu-kordoni-cherhy-na-vyizd-z-ukrainy-prykordonnyky-poperedyly-de-naibilshi

На польському кордоні черги на виїзд з України: прикордонники попередили, де найбільші

 • 25252 переглядiв

Потік людей і транспортних засобів, які виїжджають з України через українсько-польський кордон, збільшився: щодня його перетинають близько 25 тисяч осіб і понад 5 тисяч транспортних засобів, що призводить до накопичення транспортних засобів на 4 пунктах пропуску, у той час як на інших спостерігається менший трафік, повідомила у середу Держприкордонслужба, пише УНН.

Деталі

"Увага, збільшився потік осіб і транспорту на українсько-польському кордоні на виїзд з України. Протягом останніх днів кількість пропущених через українсько-польський кордон щодоби становить: близько 25 тис. осіб та понад 5 тис. одиниць транспорту. Накопичення транспорту спостерігається перед пунктами пропуску "Шегині", "Устилуг", "Краківець" та "Рава-Руська", - повідомили у ДПСУ у Telegram.

При цьому, як вказано, наразі найменший пасажиропотік спостерігається у "Смільниці", "Грушеві" та "Угриневі". "З метою зменшення часу очікування в чергах рекомендуємо громадянам обирати ці пункти пропуску для перетину кордону", - наголосили у ДПСУ.

Пасажиропотік на кордоні на вихідних зріс, більше виїжджають, ніж в'їжджають - прикордонники13.05.24, 14:20

Популярні

Новини по темі

Поки мова про блекаут не йде – Yasno

 • 24743 переглядiв

Threads запускає власну програму перевірки фактів

 • 14176 переглядiв

Приблизно 10% киян відчули на собі відключення світла - Yasno

 • 21333 переглядiв