na-luhanshchyni-okupanty-nabyraiut-na-robotu-u-administratsii-liudei-bez-vyshchoi-osvity-ova

На Луганщині окупанти набирають на роботу у "адміністрації" людей без вищої освіти - ОВА

 • 52876 переглядiв

У Луганській області російські окупаційні війська набирають людей без вищої освіти на адміністративні посади в Старобільську.

До окупаційної адміністрації Старобільська запрошують спеціалістів без вищої освіти, у Рубіжному не обіцяють мобільного зв’язку щонайменше до 2025 року, по Новоєгорівці росіяни вдарили КАБами. Про це повідомляє Луганська ОВА, пише УНН.

Деталі

Окупаційна адміністрація так званого Старобільського муніципального округу хоче запросити спеціалістів житлово-комунального господарства, агропромислового розвитку, по роботі з молоддю, зв’язках із громадськістю, внутрішньої політики тощо. Вимоги знижені максимально, вони готові взяти без досвіду роботи за спеціальністю та без вищої освіти. Достатньо свідоцтва про здобуття середньої профтехосвіти.

За словами колаборантів, цьогоріч питання увімкнення мобільного зв’язку в Рубіжному немає сенсу порушувати, можливо, у 2025-му. Окупанти радять розвивати дротовий телефонний зв’язок.

Доповнення

росіяни шість разів атакували поблизу Греківки. Також українські військові зупинили ворога в районі Невського.

Противник активно застосовує авіацію. Зокрема, учора керованими авіаційними бомбами він поцілив по Новоєгорівці та Серебрянському лісу. Невське, Куземівка, Макіївка та Стельмахівка обстріляні з мінометів та зі ствольної артилерії. Невське й Куземівка – ще й з реактивної,

- поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Нагадаємо

З початку доби на фронті відбулося 38 бойових зіткнень, напруженою залишалася ситуація на Куп'янському та Курахівському напрямках.

Популярні

Новини по темі

Екснардепа Святаша заочно засудили до 12 років

 • 23497 переглядiв