na-kharkivshchyni-praktychno-ne-zalyshylos-bezpechnykh-mists-rechnytsia-ova

На Харківщині практично не залишилось безпечних місць - речниця ОВА

 • 100427 переглядiв

Коментуючи ракетний обстріл 23 травня, речниця Харківської ОВА зауважила, що до кордону з росією лише 30 кілометрів, тож місто завжди знаходиться в зоні ризику.

Харків та увесь регіон завжди під ризиком ударів з рф, тож в області практично немає безпечних місць. Про це заявила речниця Харківської обласної військової адміністрації Олена Шаповал в ефірі Радіо Свобода, передає УНН.

Деталі 

Коментуючи ракетний обстріл 23 травня, Шаповал зауважила, що до кордону з росією лише 30 кілометрів, тож місто завжди знаходиться в зоні ризику. 

На жаль, безпечних місць у Харківській області практично не залишилося, адже ворог завдає таких нищівних ударів посеред білого дня. Тому, звичайно, Харків і Харківська область, на жаль, небезпечні і завжди під ризиком ударів, оскільки ми знаходимося за 30 кілометрів від лінії кордону з російською федерацією, від лінії фронту"

– каже Шаповал.

За її словами, внаслідок сьогоднішньої атаки рф по цивільному підприємству загинуло семеро людей. Речниця ОВА наголосила, що всі атаки здійснювалось з території рф - - бєлгорода. 

російський удар по Харкову: рятувальники ліквідували пожежу на підприємстві 23.05.24, 20:18

Нагадаємо

23 травня близько 10:30 окупанти поцілили по цивільному підприємству Харкова. Сталося загоряння виробничого цеху. Семеро людей загинули.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі

В Нафтогазі запевнили, що Україні газу вистачить

 • 25160 переглядiв