na-chernihivshchyni-stavsia-konflikt-mizh-uchniamy-litseiu-odna-dytyna-travmovana-politsiia

На Чернігівщині стався конфлікт між учнями ліцею, одна дитина травмована - поліція

 • 23591 переглядiв

Кримінальну справу було порушено після того, як учень завдав тілесних ушкоджень іншому учневі під час конфлікту в ліцеї в Іванівській громаді Чернігівської області.

У Чернігівській області на території ліцею стався конфлікт між дітьми, як було заявлено, один з учнів завдав тілесне ушкодження учениці, повідомили у відділі комунікації поліції Чернігівської області, пише УНН.

Деталі

"До поліції надійшла заява мешканки Іванівської громади Чернігівського району про те, що на території місцевого ліцею на перерві стався конфлікт між дітьми, внаслідок якого один з учнів спричинив її дочці тілесне ушкодження", - ідеться у повідомленні.

Поліція розслідує обставини травмування неповнолітньої внаслідок конфлікту в навчальному закладі. За фактом завдання тілесних ушкоджень учениці ліцею в Іванівській громаді поліція розслідує кримінальне провадження. 

Відомості про подію внесені до ЄРДР за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Співробітники ювенальної превенції з’ясовують всі обставини конфлікту між учнями ліцею, опитують педагогів, дітей та їх батьків.

На Одещині діти підпалили очерет: вигоріло майже півтора гектара 13.02.24, 11:18

Популярні

Новини по темі