minoborony-uklaly-shche-odyn-memorandum-z-ho-yaka-spryiatyme-pidhotovtsi-z-takmedu

Міноборони уклали ще один меморандум з ГО, яка сприятиме підготовці з такмеду

 • 28128 переглядiв

Міністерство оборони України підписало черговий меморандум з Благодійним фондом "ПУЛЬС" щодо сприяння у проведенні тактико-медичної підготовки військовослужбовців.

Міністерство оборони України та благодійний фонд PULSE уклали Меморандумі про співробітництво у підготовці та підвищенні кваліфікації військовослужбовців з тактичної медицини Про це повідомили на сайті  оборонного відомства, передає УНН.

Ми будуємо свою роботу згідно з принципом максимальної взаємодії із громадським сектором та виводимо її в системну площину. Силам оборони нині потрібні висококваліфіковані спеціалісти з такмеду. Результати їхньої роботи – врятоване життя та здоров’я військовослужбовців. Дуже вдячна нашим партнерам за співпрацю.

 – заявила Наталія Калмикова.

Деталі

Як і попередні аналогічні документи, меморандум про співробітництво з PULSE підписала заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова. Своїм підписом документ завізувала й директорка фонду Ганна Мазуркевич.

Зазначається, що PULSE співпрацюватиме з Міністерством оборони у підготовці та підвищенні кваліфікації військовослужбовців з тактичної медицини – проводитиме навчання, тренінги, підготовку інструкторів. Також організація передасть визначеним підрозділам необхідне спорядження та обладнання.

Фахівці організації PULSE проводять навчання для Сил оборони з тактичної медицини. Від початку повномасштабної війни через тренінги PULSE пройшли тисячі військових.

Наша співпраця з Міністерством оборони важлива, вона дозволяє оперативно координувати роботу наших поточних проєктів та програм. В умовах великої кількості та комплексної структури Сил оборони, Міноборони – наш критично важливий партнер та провідник. Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоби допомогти Міністерству у їхніх завданнях. 

– заявила директорка благодійного фонду PULSE Ганна Мазуркевич.

Додатково

Раніше повідомлялось, що Міноборони України підписали меморандуми про співпрацю із п'ятьма громадськими організаціями, що працюють у сферах тактичної медицини і реабілітації поранених бійців.

Популярні

Новини по темі

росію офіційно виключили з Дунайської комісії - Кулеба

 • 103782 переглядiв

Ветеранський закон потребує осучаснення – Лубінець

 • 28773 переглядiв