maizhe-dva-tyzhni-blukav-lisom-na-cherkashchyni-znaishly-cholovika-yakyi-poikhav-na-avto-ta-znyk-u-lisovomu-masyvi

Майже два тижні блукав лісом: на Черкащині знайшли чоловіка, який поїхав на авто та зник у лісовому масиві

 • 29317 переглядiв

39-річний чоловік, який зник у Черкасах 7 лютого після того, як поїхав на своєму автомобілі, був знайдений живим і неушкодженим у лісі біля річки Ірдинь після тривалих двотижневих пошуків за участю поліції, лісників, військових та небайдужих громадян.

До пошуків зниклого, який виїхав вранці 7 лютого на автомобілі Renault й за добу не повернувся додому, були залучені поліцейські кінологі, працівники поліції, нацгвардійці та небайдужі громадяни. Пошукові групи прочісували чагарники, болото, обстежили кілометри лісового масиву та нарешті знайшли зниклого громадянина, передає УНН із посиланням на ГУНП в Черкаській області.

Живим та неушкодженим знайшли 39-річного чоловіка, який зник у Черкасах 7 лютого. Його шукали поліцейські, лісівники, військові, нацгвардійці та небайдужі громадяни. 

– ідеться у повідомленні.

Як розповідають правоохоронці, про зникнення місцевого жителя до поліції 8 лютого повідомила жінка, яка розповіла, що вранці її брат поїхав на автомобілі Renault Duster й за добу додому не повернувся. Мобільний зв’язок з чоловіком теж обірвався.

Поліцейські  перевірили в системі відеонагляду "Безпечна Черкащина", було встановлено, що автомобіль рухався в напрямку міста Сміла. Згодом до правоохоронців надійшла інформація про те, що неподалік села Балаклея, в лісовому масиві працівники лісового господарства виявили Renault Duster, проте чоловіка в машині не було.

Впродовж двох тижнів здійснювались пошуки: працювали поліцейські, кінологи, небайдужі громадяни та нацгвардійців; прочісували чагарники, болото, обстежили кілометри лісового масиву; використовували квадрокоптер та тепловізор.   

21 лютого поблизу річки Ірдинь пошукова група знайшла чоловіка - він був знесилений, проте загрози життю та здоров’ю немає, повідомили медики. 

З’ясувалося, що чоловік у лісі втратив орієнтир й не зміг знайти шлях до свого авто на незнайомій місцевості.

Вижити йому допомогло гілля дерев і трава замість їжі.

Нагадаємо

У ніч на Різдво турист із Хмельниччини заблукав серед карпатського лісу та мало не замерз. Він зміг зателефонувати на "гарячу" лінію Служби порятунку, надзвичайники відшукали чоловіка.

Прикордонники в Одеській області зупинили автомобіль з двома чоловіками у військовій формі, які намагалися виїхати до Молдови і заплатити водієві $5,000-$6,000.

Блокада на кордоні з Польщею: у черзі на шістьох ПП близько 2,5 тис. вантажівок21.02.24, 09:31

Популярні

Новини по темі