maidan-3-u-tspd-poperedyly-pro-novu-khvyliu-dezinformatsiinoi-kampanii-rf-proty-ukrainy

"Майдан-3": у ЦПД попередили про нову хвилю дезінформаційної кампанії рф проти України

 • 17829 переглядiв

росія посилює дезінформаційну кампанію з метою дестабілізації України, просуваючи наративи про "нелегітимність" української влади та дискредитуючи мобілізаційні зусилля.

російська пропаганда максимально активізувалась  в рамках дезінформаційної кампанії "Майдан-3", завдяки якій рф хоче якої максимально дестабілізувати ситуацію в Україні. Про це заявив Центр протидії дезінформації, передає УНН.

Деталі 

У ЦПД відзначають, що рф через усі доступні їй інформаційні засоби просуває наратив про "нелегітимність" української влади, намагаючись підштовхнути українців виходити на акції протесту. Також ворог посилив кампанію з дискредитації мобілізації в Україні. 

Мета москви –  на тлі наступу на фронті дезорганізувати політичну ситуацію в Україні та спричинити хаос у нашому суспільстві, поширюючи маніпуляції щодо чутливих для українців питань

- пояснюють фахівці Центру протидії дезінформації.

Росія посилює дезінформаційну кампанію проти Зеленського – розвідка США16.05.24, 01:25

Також в ЦПД наголошують, що ворог таким чином сподівається спровокувати політичну кризу, щоб послабити міжнародну підтримку України та водночас знизити обороноздатність нашої держави. 

Нагадаємо

Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що Володимир Зеленський не втратить свою легітимність після завершення строку повноважень 21 травня, оскільки повноваження глави держави триватимуть до обрання наступного президента України.

Популярні

Новини по темі

Ворожу ракету збито у Криворізькому районі

 • 18478 переглядiв