kot-divuar-vizme-uchast-u-samiti-myru-zelenskyi

Кот-д'Івуар візьме участь у Саміті миру - Зеленський

 • 22765 переглядiв

Президент Зеленський обговорив двосторонні відносини, міжнародне співробітництво та потребу України у справедливому мирі з Президентом Кот-д'Івуару Уаттарою, запросивши його на Саміт миру та привітавши з прийдешнім Днем Африки.

Сььгодні, 24 травня, президент України Володимир зеленський провів телефонну розмову з президентом Кот-д’Івуару Алассаном Уаттарою, щоб обговорити двосторонні відносини та міжнародну співпрацю. Про це пише УНН з посиланням на заяву глави держави у Telegram-каналі.

Деталі

Глава держави нагадав, що Україна навесні відкрила посольство в Абіджані. За його словами, це суттєво посилить зв’язок між нашими країнами.

Українські миротворці зробили вагомий внесок у відновлення миру в Кот-д’Івуарі. Тепер справедливий мир потрібен Україні. Тому я радий, що можу розраховувати на участь Кот-д’Івуару в Саміті миру. Привітав Президента Уаттару із прийдешнім Днем Африки

- заявив Володимир Зеленський. 

Байден, швидше за все, пропустить Саміт миру заради збору коштів на передвиборчу кампанію - Bloomberg24.05.24, 09:37

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів окремі телефонні розмови з президенткою Північної Македонії, прем’єр-міністрами Греції та Норвегії. Лідери підтвердили свою участь у Саміті миру.

Популярні

Новини по темі

Кот-д'Івуар візьме участь у Саміті миру - Зеленський

 • 22765 переглядiв

росія тримає у полоні понад 400 українських жінок - Коордштаб

 • 19208 переглядiв

У застосунку "Київ Цифровий" стався збій

 • 22322 переглядiв