ukenru
kanada-y-nadali-pidtrimuvatime-ukrayinu-mzs

Канада буде й надалі підтримувати Україну - Фріланд

 • 8536 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд повідомила нещодавно обраному президенту України Володимиру Зеленському про готовність й надалі допомагати Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на офіційний мікроблог Фріланд у Twitter.

“Приємно зустріти новообраного президента Володимира Зеленського і повідомити йому про непохитну канадську прихильність до суверенітету України та її територіальної цілісності, а також нашу повну підтримку протягом усього цього демократичного переходу”, - зазначила Фріланд.

У МЗС Канади також повідомили, що “з нетерпінням очікують на продовження співпраці з метою досягнення стабільної, безпечної та успішної України”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський обговорив з головою МЗС Канади боротьбу з корупцією та Донбас

Як повідомляв УНН, 8 травня Христя Фріланд перебуває із одноденним візитом в Києві. Окрім Володимира Зеленського, якого вона порівняла з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, Фріланд також провела зустрічі із Президентом Петром Порошенком, Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та головою МЗС України Павлом Клімкіним.

Great to meet President-elect Volodymyr @ZelenskyyUa and convey Canada’s firm commitment to #Ukraine’s sovereignty and territorial integrity, as well as our full support throughout this democratic transition. pic.twitter.com/8LqFkM1Sas

— Chrystia Freeland (@cafreeland) 8 травня 2019 р.

Українські Національні Новини

Політика